Kunst og samarbejder i webshoppen

Der kommer en dag, hvor man ser lyset igen

Som mor til et spædbarn kan man blive så udmattet, at man ikke har overskud til noget som helst. Men så, pludselig, vender det. Dét vidunderlige øjeblik har Jeanette Hartman Sloth fastfrosset i sin nye plakat for Mødrehjælpen.

Et symbol på lyset i mørket

Det var barn nummer to for Jeanette Hartman Sloth og hendes mand, så det var ikke begyndervanskeligheder, der gjorde de første måneder så vanskelige. Men sønnen havde kolik, og han græd dag og nat. Jeanette gik forgæves til læge, kiropraktor og osteopat, og til sidst var hun helt desperat af søvnmangel, fortæller hun:

”Der var bare ingenting at gøre. Jeg var så most, at mit syn blev sløret, og jeg måtte stoppe med at køre bil. Og så var det, at jeg en formiddag endelig, endelig kunne se lys i mørket. Jeg havde sat en sang på og dansede med vores søn, og da jeg bagefter satte mig ned og kyssede ham på panden, opdagede jeg pludselig, at det hele faktisk var begyndt at blive en smule bedre.”

Billede af Jeanette Hartman Sloth og hendes plakat: 'Lyset i mørket'

Man må række ud efter hjælp

”Når man står i en vanskelig situation og er ramt af afmagt, kan det være umuligt selv at finde vejen ud,” fortsætter Jeanette. ”Derfor er jeg så glad for at kunne støtte Mødrehjælpen med min tid og mine evner. Der er jo mange mennesker, der mangler et netværk at læne sig op ad. Mit nye værk symboliserer, at man kan komme videre, hvis man rækker ud efter hjælp. Og det tilbyder Mødrehjælpen med rådgivning og lokalforeninger over hele landet.”

'Lyset i mørket' (rød) af Jeanette HartmanSloth
'Lyset i mørket' (blå) af Jeanette HartmanSloth

‘Tag min hånd’

I 2021 lancerede vi vores første plakat af Jeanette HartmanSloth: ‘Tag min hånd’. Plakaten har indtil videre kunne hjælpe mere end 100 familier og gravide.

Du kan følge Jeanette her på Instagram.

Plakat: 'Tag min hånd' af HartmanSloth