Støt
Væk fra siden!

Privatlivspolitik for Mødrehjælpens lokalforeninger

Privatlivspolitik for Mødrehjælpens lokalforeninger

Når du er frivillig, medlem eller deltager i aktiviteter hos en af Mødrehjælpens lokalforeninger, betror du dine personoplysninger til den pågældende lokalforening.

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke oplysninger Mødrehjælpens lokalforeninger indsamler, hvorfor de indsamler dem, hvilke rettigheder du har over dine oplysninger, og hvordan du kan få opdateret eller slettet dine oplysninger.

  • Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
  • Brug af personoplysninger
  • 1. Når du bliver frivillig i en lokalforening
  • 2. Når du støtter Mødrehjælpen ved at blive medlem af en af vores lokalforeninger, behandles følgende personoplysninger:
  • 3. Når du deltager i aktiviteter i lokalforeningen, behandles følgende personoplysninger:
  • 4. Når du ansøger om julehjælp, sommerhjælp, fødselsdagshjælp, legater mv., behandles følgende personoplysninger:
  • 5. Når du er med på billeder eller i videoklip, som Mødrehjælpen bruger, behandles følgende oplysninger:
  • 6. Oplysninger om samarbejdspartnere
  • 7. Når du klager til os, behandles følgende oplysninger:
  • Modtagere af oplysninger
  • Deling af dine oplysninger med modtagere uden for EU/EØS
  • Beskyttelse af personoplysninger
  • Sletning af persondata
  • Dine rettigheder
  • Klage til Datatilsynet
  • Hvis du vil vide mere

Denne privatlivspolitik er en del af en generel opdatering af Mødrehjælpens sikkerhedsforanstaltninger, som vi foretager i forbindelse med den nye databeskyttelsesforordning.

Ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Siden er sidst opdateret den 17.12.2021

Få den nyeste viden