Støt
Væk fra siden!
Forside Holdepunkt

Tal med en rådgiver

Ring 33 45 86 00 inden for åbningstid. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du oplever problemer i graviditeten, forældreskabet eller familielivet.

Mulighed for hjælp på Akutlinje, mens Holdepunkts normale telefonrådgivning er lukket

Mødrehjælpen støtter op om alle tiltag, der kan bidrage til at begrænse smitte af coronavirus. Derfor vil det de kommende uger kun være Mødrehjælpens Akutlinje, der er åben. Al anden rådgivning og frivillige tilbud er foreløbigt lukket ned frem til den 13. april.

Find Akutlinjen og se åbningstider her

Holdepunkt er Mødrehjælpens landsdækkende rådgivning for gravide og forældre. Her kan du få rådgivning og støtte uanset om du er mor, far eller endnu kun er gravid. I telefonen møder du en socialrådgiver, og sammen afklarer I, hvordan Mødrehjælpen kan hjælpe dig videre.

Åbningstider

Mandag: lukket

Tirsdag: lukket

Onsdag: lukket

Torsdag: lukket

Fredag: lukket

Travlhed ved telefonerne

Normalt er der rigtig mange, som ringer mellem kl. 9-10 og mellem kl. 12-14. Det kan derfor være en fordel at ringe uden for de tidsrum, hvis du har mulighed for det.

Du har også mulighed for at chatte med os – find chatten her.

Tast det nummer der matcher dit behov

Tast 1 hvis du: 

 • vil ændre eller aflyse en aftalt tid

Tast 2 hvis du:

Tast 3 hvis du:

 • Ønsker rådgivning

Hvad rådgiver vi om?

I Holdepunkt tilbyder vi rådgivning om de forskellige udfordringer, der kan opstå under en graviditet og i familielivet.

Det kan for eksempel være, at du:

 • Overvejer eller er midt i en skilsmisse
 • Har brug for rådgivning omkring dine rettigheder
 • Har brug for hjælp til at overskue din økonomi
 • Lever i, eller er i tvivl om du lever, i et voldeligt forhold – psykisk eller fysisk
 • Mangler overskud til at klare hverdagen og er bekymret for dit barns trivsel
 • Oplever problemer i parforholdet eller udfordringer i samarbejdet om barnet efter en skilsmisse
 • Er gravid og i tvivl om, hvorvidt du ønsker at gennemføre graviditeten. Eller du har fået foretaget en abort og oplever en psykisk efterreaktion

Herunder kan du læse lidt mere om de emner, vores rådgivere ofte får henvendelser omkring:

 • Skilsmisse og samlivsbrud
 • Samarbejdsproblemer omkring børn
 • Vold i familien
 • Graviditet/abort
 • Sociale rettigheder

Når telefonerne er lukkede eller optaget

Der er flere muligheder for at få råd og vejledning i Holdepunkt, når telefonrådgivningen er lukket eller optaget. Du kan chatte med os eller søge viden og råd i vores mange rådgivningsartikler. Og endelig tilbyder vi lokale tilbud og aktiviteter i vores lokalforeninger.

Sikkerhed, tavshedspligt og underretning

Når du ringer til os, skal du hverken oplyse navn eller CPR-nummer. Ingen andre kan høre, hvad du og rådgiveren taler om. Rådgiverne er ansat i Holdepunkt og rådgiver kun fra Mødrehjælpens lokaler.

Rådgiverne i Holdepunkt har tavshedspligt, både mens vi er i rådgivningen, og når vi er stoppet. Vi behandler alle de oplysninger, du giver os, fortroligt. Det vil sige, at vi ikke giver oplysninger om dig og din familie videre til nogen uden for Mødrehjælpen.

Læs mere om, hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Da rådgiverne i Holdepunkt ligesom alle andre, der yder rådgivning, har underretningspligt, skal vi underrette kommunen, hvis der er bekymring for dig eller dit barns trivsel. Vi vil altid tilstræbe at lave underretningen sammen med dig og ud fra dine behov.

Her kan du læse, hvad en underretning indebærer.

 • Vil du skjule dit telefonnummer? Sådan gør du

Holdepunkt er akkrediteret af RådgivningsDanmark

Mødrehjælpens rådgivning Holdepunkt er akkrediteret af RådgivningsDanmark.

Det betyder, at rådgivningen har været igennem en kvalitetsvurdering af, om tilbuddet lever op til en række fælles standarder for rådgivningstilbud.

Du kan klage

Er du utilfreds med den rådgivning, du har fået i Holdepunkt, kan du udfylde denne klageformular. Læs, hvad du kan klage over, og hvordan du klager i vores klagevejledning.

Holdepunkt akkreditering af rådgivningsdanmark

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.