Direktør for Garnspecialisten: "Sammen kan vi skabe en positiv forandring."

"Red garnet og hjælp barnet" er et samarbejde mellem Mødrehjælpen og Garnspecialisten, der sælger overskudsgarn fra tekstilindustrien. Det passer rigtig godt til vores genbrugsbutikker og Fra Garn til Barn-initiativet.
Overskudsgarn fra Garnspecialisten

Bæredygtigt håndarbejde i overskudsgarn

Der er en stor overproduktion i tekstilindustrien, og hvert år går over 1 million tons garn til spilde, fordi det ender gemt og glemt på et lager. Det spild mindsker Garnspecialisten: Zuzana Obel og kollegerne opkøber overskudsgarnet og sælger det til lave priser på garnspecialisten.dk. Kvaliteten er høj, for det meste er restpartier fra velrenommerede engelske og italienske garnfabrikker.

Zuzana Obel, Garnspecialisten
Zuzana Obel er virksomhedsejer og CEO i Garnspecialisten.

Samarbejdet gavner både miljøet og børnefamilierne

Ansvarlighed, omsorg, kreativitet, bæredygtighed … Garnspecialisten har mange værdier tilfælles med Mødrehjælpen, og CEO Suzana Obel er stolt af at bidrage til arbejdet med at hjælpe børnefamilier, der står i en svær situation.

“Vi har døbt det nye samarbejde “Red garnet og hjælp barnet”: Alle, der strikker og hækler for Mødrehjælpen, kan købe billigt overskudsgarn hos os og hjælpe endnu mere. Vi kvitterer nemlig med at donere garn til Mødrehjælpen,” fortæller Zuzana Obel.

“Jeg er sikker på, at mange af vores webshop-kunder vil bakke op om initiativet og være med i Fra Garn til Barn. Og det tilføjer en ekstra dimension, når de fine kreationer i Mødrehjælpens butikker er fremstillet af garn, der ellers ville gå til spilde.”

Du kan læse mere om Fra Garn til Barn her.

Få den nyeste viden