Vær med

Køb og støt Mødrehjælpens arbejde

Vi sælger brugt og velholdt børnetøj og børneudstyr. Alt overskud går til vores arbejde for sårbare børnefamilier.

Mødrehjælpens butikker

Ved_at_handle_i_Moedrehjaelpens_butikker_stoetter_du_en_god_sag
Foto: Andreas Omvik

Der er mange måder at støtte op om Mødrehjælpen – lige fra et fast månedligt bidrag til en frivillig indsats i vores lokalforeninger og butikker.

En af de former for støtte, som vi har rigtig stor gavn af, er familier, der handler i vores børnetøjsbutikker. Hvert år går omsætningen i vores børnetøjsbutikker til den vigtige støtte, hjælp og rådgivning, som Mødrehjælpen tilbyder børn, forældre og gravide både lokalt og i vores landsdækkende rådgivning.

Find din nærmeste butik her.

Er Mødrehjælpens børnetøjsbutikker også for dig?

Vi får tit dette spørgsmål fra folk, som er i tvivl, om butikkerne kun er et tilbud til de folk, vi hjælper i vores lokalforeninger og rådgivningstilbud.

Svaret på spørgsmålet er: Ja, butikkerne er i den grad også for dig og dit barn! De gode tilbud i Mødrehjælpens børnetøjsbutikker er for alle. Så skynd dig endelig afsted.

Klæd dit barn på med velholdt børnetøj fra Mødrehjælpens butikker

Som det er tilfældet i resten af Mødrehjælpen, går vi op i kvalitet, når det handler om vores børnetøjsbutikker. Vi er stolte af at have butikker med en høj standard, som kunderne er glade for at komme i og har lyst til at anbefale til andre.

Det tøj, vi sælger, er i god stand uden pletter og huller. Det er altid nyvasket i parfumefrit vaskemiddel og strøget, når det kommer på hylder og bøjle. Og vores mange frivillige gør en stor indsats for, at butikken er hyggelig og overskueligt indrettet, når du kommer.

Vil du tippes om de nyeste fund?

Mange af Mødrehjælpens børnetøjsbutikker er på Facebook eller Instagram. Ved at følge din lokale butik på de sociale medier, får du muligheden for at være først i køen til de gode tilbud.

Husk, at du også kan donere tøj, legesager og udstyr til os – læs om den store forskel, det gør, lige her.

Foto: Andreas Omvik

Mødrehjælpens butikker er kommet online

Nu kan du handle i Mødrehjælpen hjemmefra, og lige når det passer dig. Flere af vores butikker er nemlig kommet på appen Reshopper, som er Danmarks største second hand-markedsplads til børnefamilier. Så nu kan du finde kvalitetstøj, -sko, -legetøj, -udstyr og alle de andre lækkerier til børn, som du kender fra din lokale Mødrehjælpsbutik i appen Reshopper.

For at komme i gang med at handle, er alt, du skal gøre:

  1. Download appen Reshopper.
  2. Find din lokale Mødrehjælpsbutik i appen.
  3. Køb de varer, du kunne tænke dig.
  4. Hent varerne i butikken.

Det er gratis at downloade og bruge Reshopper-appen, og alle Mødrehjælpens butikker er synlige for alle brugere i Reshopper appen på forsiden – uanset hvor i landet, du befinder dig!

Download Reshopper her til iPhone eller Android.

Hvilke butikker er på Reshopper?

En række af Mødrehjælpens butikker er nu på Reshopper – og hver uge kommer flere til. Se deres udvalg og adresser på listen over butikker nedenfor.
Savner du din lokale butik, så skriv det gerne til Reshopper nederst på butikssiden i appen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at din Mødrehjælpsbutik også kommer på Reshopper.

Få den nyeste viden