Nyheder

Nu kan du søge Feriehjælp hos Mødrehjælpen

Mødrehjælpen uddeler igen i år feriehjælp til børnefamilier, der står i en svær økonomisk og social situation. Hjælpen består af et økonomisk tilskud, som skal sikre børnene gode oplevelser i sommerferien.

Mere end 56.000 danske børn lever i familier, hvor hverdagens afsavn er store. Når sommerferien nærmer sig, og der ikke er udsigt til andet end seks blanke uger i kalenderen, bliver familiens mangler endnu tydeligere.

Stigende priser presser udsatte børnefamilier
De stigende priser på hverdagens fornødenheder presser de i forvejen hårdt prøvede børnefamilier, og derfor forventer Mødrehjælpen, at behovet for feriehjælpen er endnu større i år.

”Vi oplever i høj grad, at de familier, som vi er i kontakt med, har endnu større økonomiske problemer end tidligere på grund af de stigende priser på dagligvarer, el og varme. Der er simpelthen ikke flere steder, familierne kan spare. Det kommer i sidste ende til at gå ud over børnene, der ikke kan holde en sommerferie som deres kammerater. Vi frygter, at det for mange kan blive en rigtig hård sommerferie i år,” siger Mødrehjælpens direktør, Ninna Thomsen.

Gratis oplevelser
Mødrehjælpens lokalforeninger tilbyder i år historisk mange gratis udflugter, endagsaktiviteter og sommerlejre i løbet af sommerferien.

Aktiviteterne fokuserer på at give børn og forældre fælles oplevelser og dejlige sommerferieminder.

Det består hjælpen af
Mødrehjælpens Feriehjælp består af et økonomisk tilskud på 350 kr. pr. barn i familien, der er under 18 år og et tilbud om gratis sommerferieoplevelser i vores mange lokalforeninger landet over.

Se de mange tilbud om sommerferieaktiviteter her

Sådan kan du søge
Her kan du se, hvordan du søger Mødrehjælpens Feriehjælp

Ansøgningen til årets Feriehjælp åbner tirsdag d. 10. maj 2022 kl. 10.00
Ansøgningen lukker tirsdag d. 7. juni kl. 10.00

Sådan kan du støtte

Du kan være med til at give udsatte børnefamilier gode sommerminder ved at støtte Mødrehjælpens Feriehjælp.

– Send SOLSKIN til 1272 og støt med 150 kr. på SMS

– Giv et valgfrit bidrag på Mobilepay 30402

– Giv flere børn et sommerminde med en bankoverførsel til kontonr.: 5301-0266276

Kontakt
kontakt Regitze Abou-Rjeily på rer@moedrehjaelpen.dk / 61966571 for interviews med Mødrehjælpens direktør, Ninna Thomsen, og yderligere information om Mødrehjælpens Feriehjælp.

Få den nyeste viden