Nyheder

Seneste nyt: Akutlinje åbner torsdag den 19. marts

Mødrehjælpen støtter op om alle tiltag, der kan bidrage til at begrænse smitte af coronavirus. Derfor har vi den kommende tid indført en række tiltag, der kommer til at påvirke vores tilbud.

Mødrehjælpen åbner Akutlinje

Akutlinjen giver familier med svære problemstillinger samt gravide med tvivl om abort mulighed for at få den rådgivning, de har behov for under corona-krisen.

Mødrehjælpens Akutlinje åbner med chat- og telefonrådgivning torsdag den 19. marts kl. 10.00. Fra kl. 13.00-14.00 kan gravide med tvivl om abort ringe og få en uvildig støttesamtale.

Find telefonnumre og se alle åbningstider her

Midlertidig lukning af al rådgivning og frivillige aktiviteter

Mødrehjælpen støtter op om alle tiltag, der kan bidrage til at begrænse smitte af coronavirus. Derfor vil det de kommende uger kun være den akutte rådgivning, der er åben. Alle andre rådgivningstilbud er foreløbigt lukket ned frem til den 13. april.

Alle aktiviteter i lokalforeninger er aflyst eller udsat til et senere tidspunkt, ligesom Mødrehjælpens butikker med genbrug til børn også holder lukket i perioden. Butikkerne modtager heller ikke donationer af brugt tøj og udstyr til børn, før de igen er åbent som normalt.

Hold øje her på hjemmesiden eller på Mødrehjælpens Facebookside, hvor vi løbende skriver, hvis perioden forlænges, eller der sker andre ændringer. Og husk, at det selvfølgelig fortsat er muligt at søge viden og råd i vores mange rådgivningsartikler.

Vi glæder os til, at det igen bliver muligt for jer at benytte alle Mødrehjælpens tilbud – indtil da: Pas på jer selv og hinanden!

Siden er opdateret den 24. marts 2020

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.