Mødrehjælpens rådgivning

Rådgivning til gravide og unge forældre

Har du stiftet familie i en tidlig alder, eller er du på vej til at blive ung forælder? Læs, hvordan Mødrehjælpen kan hjælpe dig.

Mødrehjælpen er for alle forældre – også dig

Alle gravide og forældre kan få behov for støtte, når familielivet byder på udfordringer. Det kan for eksempel være, at du går fra din partner og har behov for at få styr på både følelser og lovgivning, eller du oplever måske, at økonomien er presset, efter at der er kommet en baby ind i billedet.

Når man er ung forælder eller på vej til at blive det, kan der desuden være udfordringer forbundet med at få både uddannelse og ens sociale liv til at harmonere med det nye liv som mor eller far. Mødrehjælpen hjælper dig på vej, hvis du har behov for støtte eller vejledning.

Læs om vores særlige indsatser for unge på siden her.

Få rådgivning i Holdepunkt

Som ung gravid eller forælder er du meget velkommen til at kontakte Mødrehjælpens landsdækkende rådgivning Holdepunkt.

Her kan du enten chatte med eller ringe til en rådgiver.

Holdepunkt tilbyder også spændende aktiviteter i lokalforeninger rundt om i hele landet – måske vi har et tilbud i nærheden af dig og din familie?

Endelig kan du dykke ned i Holdepunkts rådgivningsartikler.

Her kan du blandt andet læse om at være den første i vennekredsen til at blive forælder og om den første tid efter fødslen. De kan hjælpe med at skabe overblik over netop din situation.

Få den nyeste viden