Nyheder

Inner Wheel Danmark indgår nationalt samarbejde med Mødrehjælpen

Inner Wheel Danmark og Mødrehjælpen indgår et bredt samarbejde for at sikre bedre støtte og rådgivning til Danmarks sårbare børnefamilier og gravide.
IW billede til partnerside
Fra venstre: Birgitte Müthel (Pastnationalpræsident, Inner Wheel Danmark), Merle Conradi-Larsen (Pastdistriktspræsident, Inner Wheel Danmark), Ninna Thomsen (direktør, Mødrehjælpen), Kirsten Møller (Nationalpræsident, Inner Wheel Danmark)

Inner Wheel Danmark har indgået et treårigt samarbejde med Mødrehjælpen. Samarbejdet tager udgangspunkt i Inner Wheels internationale hjælpeprojekt 2018-21, der bærer temaet Caring for Women and Girls – et formål som Mødrehjælpen er stolt over at tage del i.

Mødrehjælpen takker Inner Wheel for med sit engagement at være med til at sikre en bedre fremtid for de børnefamilier, der på forskellig vis er blevet ramt af livet.

Fælles mål og værdier

Inner Wheel er et af verdens største netværk for kvinder, hvis formål blandt andet er at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt. Samarbejdet mellem Mødrehjælpen og Inner Wheel tager udgangspunkt i fælles værdier om at sikre bedre hjælp til samfundets mest udsatte. Mødrehjælpen støtter og hjælper sårbare børnefamilier og gør desuden en stor indsats for voldsramte kvinder og deres børn. Til jul og sommer samler Mødrehjælpen ind til julehjælp og sommerhjælp, så nogle af landets mest udsatte børn kan få minder, som de ellers havde været foruden. Mødrehjælpen er taknemmelig for, at flere af Inner Wheels klubber allerede har støttet Mødrehjælpens Sommerhjælp, 2019.

Lokal og national støtte

Inner Wheel vil bidrage økonomisk til Mødrehjælpens nationale rådgivning og hermed sikre, at flere sårbare forældre kan modtage netop den hjælp, de har behov for. Mødrehjælpens socialrådgivere, psykologer og jurister hjælper dagligt kriseramte børnefamilier med at finde ro og fodfæste, så de kan komme videre fra en svær situation.

Samarbejdet mellem Inner Wheel og Mødrehjælpen lægger også vægt på vigtigheden af lokal hjælp til udsatte forældre og børn gennem etableringen af stærke fællesskaber. I Mødrehjælpens lokalforeninger løfter frivillige over hele landet en lang række opgaver til gavn for sårbare børnefamilier. Forældre henvender sig, fordi de gerne vil kunne give deres børn gode oplevelser på lige fod med deres kammerater, såsom børnefødselsdage og udflugter. Mødrehjælpen ser det som en vigtig opgave at være med til at imødekomme sådanne ønsker, og Inner Wheels målsætning er, i det omfang det er muligt, at tage del i lokale aktiviteter for sårbare forældre og børn.

Mødrehjælpen ser frem til den fortsatte udvikling af samarbejdet med Inner Wheel, så flere sårbare børnefamilier og gravide kan hjælpes både nationalt og lokalt med tilbud om professionel rådgivning og få muligheden for at knytte stærke fællesskaber.

Sammen gør vi en forskel!

Få den nyeste viden