Vær med

Vil du være med til at sikre, at ingen børnefamilier i Danmark står alene?

Mødrehjælpen kæmper for, at ingen børnefamilier står alene. Skal strategien lykkes, har brug for din støtte og opbakning.

Ingen børnefamilier skal stå alene er hovedbudskabet i Mødrehjælpens femårige strategi.

Vi er sat i verden for at forebygge, at familier falder ud over kanten. Vi hjælper dér, hvor det meste andet har slået fejl. Når forældreskabet starter, når livskriser rammer, og ensomheden bliver for massiv. Vi hjælper familierne, når de mister fodfæste.

Det er her, vi sætter ind – vil du være med?

Hvordan kan du – som gravid eller forælder – være med?

Oplever du, at det kan være udfordrende at være en forælder? Måske oplever du komplikationer i graviditeten. Måske oplever du at være alene om at tage dig af børnene. Måske du og din parter har svært ved at få enderne til at hænge sammen med børn, uddannelse og arbejde, eller måske det er småt med økonomien.

I Mødrehjælpen vil vi gerne høre, hvilke udfordringer du står midt i. På den måde kan vi være med til at sikre den bedst mulige hjælp til andre gravide og forældre, som står i den samme situation som dig.

Du kan melde dig ind i vores Familiepanel fra 2021-2023. Her kan du hjælpe os med at svare på spørgsmål om oplevelser fra hverdagen og eventuelt deltage i interviews. Det er helt frivilligt at være med, og du kan til hver en tid melde dig ud igen, hvis du ikke ønsker at være med mere.

Vil du vide mere? Kontakt udviklingskonsulent i Mødrehjælpen Helle Dalgaard Lauridsen på e-mail hdl@moedrehjaelpen.dk.

Hvordan kan du – som privatperson – være med?

Du kan blive en del af vores strategi og være med til at sikre, at ingen børnefamilier står alene. Det kan du gøre på mange forskellige måder.

Måske du har lyst til at gøre en forskel for forældre og børn i dit lokalområde ved at være frivillig i en lokalforening. Måske du har aflagt børnetøj, eller kan strikke lækkert tøj til vores børnetøjsbutikker. Måske du denne måned har 100 kr. i overskud, som du har lyst til at donere til Mødrehjælpens arbejde. Mulighederne for at hjælpe og støtte er mange. Vi sætter stor pris på hver en indsats.

Læs mere om, hvordan du på forskellig vis kan bidrage til Mødrehjælpens arbejde herunder:

Hvordan kan I som organisation være med?

Mødrehjælpen vil være en organisation, der bygger på læring og innovation i udviklingen af fremtidens velfærdsindsatser. Derfor er vi også hele tiden på udkig efter samarbejdspartnere, som kan hjælpe os med at løfte vores indsatser og støtte vores arbejde.

Det kan være gennem samarbejder om at løfte en helhedsorienteret – national og lokal – hjælp til gravide, forældre og børn, eller ved udvikling og finansiering af vores nuværende og nye indsatser.

Få den nyeste viden