Bliv frivillig i Mødrehjælpen

Bliv familieven

Du bliver en del af et stærkt sammenhold med andre frivillige og giver en familie i dit lokalområde støtte og gode oplevelser.

Giv en ekstra hånd til børnefamilier

Som Familieven er du en ekstra støtte for en gravid eller småbørnsfamilie i dit nærområde. Du er engageret og har lyst til at give sparring og gode oplevelse for familien ca. en gang om ugen.

Læs mere om, hvad det vil sige at være frivillig Familieven i folderen her og kontakt din lokalforening via kontaktformularen nedenfor, hvis du er interesseret.

I øjeblikket tilbyder vi Familieven i Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Randers og Slagelse – og med din hjælp kan vi måske tilbyde det i endnu flere byer.

Vil du vide mere eller melde dig som frivillig?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 14 dage. Tak fordi du viser interesse.

Når du udfylder kontaktformularen, sender vi dine oplysninger videre til den lokalforening eller butik, du ønsker, så de kan kontakte dig. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores cookie- og privatlivspolitik.

Hvad kræver det at blive Familieven?

Det kræver ikke særlige forudsætninger at blive Familieven, udover at du skal være stabil og have lyst til at hjælpe. Til gengæld tilbyder vi dig at blive en del af Mødrehjælpens fantastiske fællesskab i en af vores lokalforeninger.

Du vil blive matchet med en familie i dit lokalområde, som enten venter barn eller netop er blevet forældre, og I vil indgå i et forløb som varer 6 til 9 måneder. Du skal forvente at besøge familien cirka én gang i ugen.

Læs mere om Familievenordningen her.

Få den nyeste viden