Støt
Væk fra siden!
Viden og råd

Hjælp til barnet, når I går fra hinanden

Søger du rådgivning til jeres barn i forbindelse med en skilsmisse, kan du her få et overblik over nogle af de muligheder, der findes.

Nyt system og nye regler på vej

Den 1. april 2019 bliver der gennemført en meget stor ændring af det familieretlige system. Der kan derfor være indhold i denne artikel, som til den tid ikke længere er gældende. Læs mere om det nye system her.

En skilsmisse er en stor omvæltning for dit barn. Hvis der samtidig opstår konflikter mellem dig og barnets anden forælder, kan det have negative følger for barnet. Det kan være en god idé, at barnet får hjælp og støtte til at håndtere nogle af de følelser og ting, der er svære, når ens forældre ikke længere er sammen.

Herunder kan du finde viden og gode råd om nogle af de forskellige tilbud, der findes.

Holdepunkt – Mødrehjælpens landsdækkende rådgivning til mor og far – byder på en lang række rådgivningsartikler, hvor du blandt andet kan læse mere om børns reaktioner på skilsmisse og få overblik over muligheder for hjælp til forældre, der er gået fra hinanden.

Rådgivning og hjælp til børn i skilsmissefamilier

  • Børnesagkyndig rådgivning
  • Børnegrupper
  • Børnenes skilsmissetelefon
  • BørneTelefonen og BørneChatten m.v.
  • Børnebisiddere
  • Barnets initiativret
  • Mægling i Børnehøjde

Fik du ikke svar på alle spørgsmål? Søg hjælp på siden Viden og råd og fordyb dig i vores flere end 100 rådgivningsartikler.

Artiklen er senest opdateret den 7. december 2018.

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.