Hjælp til forældre og gravide
Holdepunkt: Et nyt, samlet tilbud til mødre og fædre
Holdepunkt er Mødrehjælpens landsdækkende rådgivning til mor og far samt aktiviteter i en by nær dig.

Mødrehjælpen på sociale medier

Seneste opslag

Mødrehjælpens vicedirektør Trine Schaldemose var igen i dag til møde i Justitsministeriet for at diskutere kriminalisering af psykisk vold.

Kriminalisering er et vigtigt skridt for en bredere anerkendelse af psykisk vold i samfundet og ikke mindst sikre retfærdighed for ofrene, som vi møder hver dag i Mødrehjælpen.

For os er det dog samtidig afgørende at sikre de voldsudsatte børns stemme, så de ikke glemmes i diskussionen.

Psykisk vold rammer desværre også mange børn, både direkte, og når de er vidne til vold i hjemmet. Børnene skal derfor have en særlig beskyttelse

Du kan læse mere om psykisk vold, og hvilke konsekvenser det kan have for et barn at blive udsat for psykisk vold i hjemmet her. http://bit.ly/psykiskvold
... See MoreSee Less

22. juni 2018  ·  

View on Facebook

Hver torsdag eftermiddag dækker Mødrehjælpen fint op. For hver torsdag mødes en gruppe voldsudsatte mødre i ‘Ud af Voldens Skygge’ - en indsats, der hjælper kvinderne med at bearbejde den psykiske og fysiske vold, genskabe selvtilliden og styrken til at komme godt videre.

Mødrehjælpens frivillige laver den lækreste mad til hvert møde - og mens de voksne taler sammen med psykologer, socialrådgivere og terapeuter, tager de frivillige hånd om børnene med dejlig mad, leg og aktiviteter i gode og trygge rammer.

Tak til Mødrehjælpens frivillige for jeres indsats!

Læs mere om ‘Ud af Voldens Skygge’ på https://moedrehjaelpen.dk/forside/det-goer-vi/radgivning/ud-af-voldens-skygge/
... See MoreSee Less

21. juni 2018  ·  

View on Facebook

Hvorfor er det vigtigt at sætte fokus på far? Hvornår kan det være svært at være far – og hvorfor skal vi blive bedre til at sætte ord på det? Hvad kan vi gøre for at hjælpe fædre, der har det svært?

Det er nogle af de spørgsmål, vi stillede paneldeltagerne i forlængelse af vores debat på Folkemødet. Se med her.

Se også hele debatten ’Når det er svært at blive far’
👉🏻 http://bit.ly/mhj-fmdk, og husk at der er hjælp at hente for både far og mor på www.holdepunkt.dk
... See MoreSee Less

20. juni 2018  ·  

View on Facebook

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.